Produktvalg
×

Gå til detaljer
Varenummer

Min konto

×

Velkommen til SMC's eShop!
Har du spørgsmål eller brug for hjælp kan du klikke her. Hjælp til eShop.

25 år med heftig produktudvikling og vækst

25 år med heftig produktudvikling og vækst

SMC Danmark runder i år en vigtig milepæl og har siden 1998 solgt pneumatiske og elektriske bevægelsesløsninger til maskinbyggere og industrivirksomheder. Der er en god grund til at kippe med flaget i Horsens, for det japanske datterselskab har aldrig haft et stærkere produktsortiment end netop nu.

Med godt 12.000 produkter, der findes i over 700.000 varianter, har SMC Danmark markedets bredeste produktprogram. Selskabet har gennem alle årene været drevet af to væsentlige faktorer: Vækst og produktudvikling. 

Vi skruer tiden 25 år tilbage og fortæller historien i hovedtræk. I 1998 blev SMC Danmark etableret under firmanavnet SMC Pneumatik A/S. Derved fik japanske SMC Corporation eget datterselskab på det danske marked. SMC står for Sintered Metal Corporation.

 

14 år tidligere i 1984 begyndte grossisten Ottensten i Viby ved Aarhus at sælge produkter for den japanske koncern. Det var blandt andet FRL-produkter så som filtre og trykreduktionsventiler, der supplerede Ottenstens program af sømpistoler og transportable kompressorer. Med tiden udviklede det sig til, at grossisten solgte SMC’s komplette produktprogram i Danmark. Det var kort fortalt den del af Ottenstens forretning, SMC Corporation overtog 1. juli 1998. Med i handlen fulgte 14 medarbejdere. En af dem var salgsleder Steen Herbild, som blev det danske datterselskabs første direktør.

 

Læs hele pressemeddelsen her. 

 

23-08-2023